Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii Contabilitate/infiintari Srl Bucuresti
200 lei
Brand
Reducere contabilitate bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Doar 1 Ron pentru prima luna de servicii contabile si resurse umane + reducere 50% pentru TOT ANUL 2012 + Consultanta financiar contabila NELIMITATA si GRATUITA

- Voucher valabil timp de 3 luni

- Economisiti bani apeland la serviciile unui expert contabil in loc sa angajati un contabil.

- Promptitudine maxima in rezolvarea oricarei probleme financiar-contabile.

- NELIMITAT si GRATUIT, consultanta financiar-contabila !

- Doar cu 1 ron beneficiati timp de o luna de servicii contabile si de resurse umane + o reducere de 30 % timp de 3 luni.

- Sunteti mereu la curent cu noile reglementari ale legislatiei prin informarea constanta a modificarilor fiscale si financiar-contabile.

- Prin contractul incheiat ne asumam intreaga raspundere asupra activitatii contabile a firmei dumneavoastra, sustinandu-va cauza in fata organelor de control si a instantelor judecatoresti.

- Stim ca serviciile trebuie prestate personalizat, ca fiecare client are nevoi si asteptari unice iar noi ne adaptam cu usurinta.

- Avem experienta mai multor sisteme fiscale, avand clienti firme atat romanesti cat si straine: Italia, Franta, Irlanda.

- Prin achizitionarea unui voucher beneficiati timp de o luna de servicii contabile si de resurse umane cu doar 1 ron si de o reducere de 30 % timp de 3 luni. NELIMITAT si GRATUIT, consultanta financiar-contabila!

- Dumneavoastra puteti utiliza un singur voucher pentru o firma, insa puteti achizitiona oricate pentru a le face cadou

- Pentru o oferta personalizata va rugam sa folositi formularul de contact de pe site-ul http://www.contabilitateinbucuresti.ro sau la unul dintre urmatoarele numere de telefon 0744.833.164, 0747.052.709 si 021.32.07.347 cu program intre 09:00 si 17:00.
Din Gura in Gura